Bliv udstiller på Aropia SMART CITY Expo

 
Skrevet af Morten Povlsen | 21. Mar 2012 | Event

Arbejder din organisation med løsninger indenfor SMART CITIES? Så er AROPIA den perfekte platform til at vise dig frem og komme i dialog med borgere, erhvervsliv, politikere og forskningsmiljøet i Aarhus.

Du inviteres hermed til at udstille på AROPIA og komme i dialog med fremtidens beslutnings-tagere og slutbrugere.

Den 11. april 2012 fra kl. 12 - 18 danner Rådhussalen i Aarhus rammen om AROPIA, som er en hands-on, interaktiv og overbliksskabende EXPO indenfor SMART CITY løsninger. Vi samler 30-40 aktører på tværs af feltet og skaber en udstilling, som forventes at tiltrække mere end 1000 besøgende og presseomtale i såvel regionale som nationale medier.

AROPIA SMART CITY EXPO får i løbet af eftermiddagen besøg af Jacob Bundsgaard, Borgmester i Aarhus, samt et stort udsnit af den øvrige byrådsgruppe, der har afsat god tid til at besøge de enkelte udstillere.

AROPIA har også en international dimension med deltagelse af flere af de internationale SMART CITY-byer som Berlin, Birmingham og Santander.

DET FÅR DU SOM UDSTILLER

 - Eget udstillingsområde på 3x3 meter i Rådhussalen med god eksponering overfor besøgende.
 - Eksponering af din virksomhed og dine løsninger til deltagerne, som består af borgere, erhvervsliv og politiske beslutningstagere i Aarhus Kommune.
 - Mulighed for at netværke med de øvrige udstillere og internationale gæster. Hvem ved om din næste kunde eller strategiske alliance kommer på plads på AROPIA?
 - … og så er det hele selvfølgelig GRATIS

PRAKTISK INFO

 - Udstillingen foregår i Rådhussalen på Aarhus Rådhus fra 12-18 den 11. april, 2012.
 - Der er adgang til Rådhussalen for udstillere den 10. april, så I kan stille op dagen før.
 - Det er en god idé at medbringe løsninger og prototyper, da folk kan vil se, føle og røre ved tingene.
 - Ansøg om at deltage som udstiller ved at sende en mail til Morten Povlsen på mp@ilab.dk eller ring på 24616779 for mere information.

HVAD ER AROPIA?

AROPIA er en del af Aarhus’ arbejde mod at blive en Smart City. AROPIA er en sammentrækning af ’Aros’ og ’Utopia’ og indikerer at projektet tager udgangspunkt i det nære og konkrete, Aarhus, men samtidig tillader sig at skabe en højtragende vision om fremtidens perfekte bysamfund – Utopia.

Bag AROPIA står Aarhus Kommune med et væld af samarbejdspartnere, herunder Alexandra Instituttet, Aarhus Universitet og Innovation Lab.

 

Download ovenstående info som pdf.

Innovation Lab A/S    Vestergade 58F    DK-8000 Aarhus C    +45 7027 7227    info@innovationlab.dk    CVR: 28699670